Kozmetikai Stúdió | Debrecen

Egyéb kezelések

Szempilla és szemöldök festés

A szemöldök és szempilla festést RefectoCil márkával végzem. A RefectoCil szemfesték tartósan színezi be a szempillákat, így kihangsúlyozva a pillák teljes hosszát. Használata után a tekintet nyitottabb és kifejezőbb lesz.

Felnött arctisztítás

Célzott, bőrtipusnak megfelelő termékekkel. 2 óra időtartamú kezelés, mely magában foglalja a bőr letisztítását, peelinget, tonizálást, masszázst, gőzölést,  nyomkodást, VIO-t és ultrahangot, 2 arcpakolást vagy maszkot, krémezést.

Tini arctisztítás

Célzott, bőrtipusnak megfelelő termékekkel. A kezelés időtartama 2 óra, mely tartalmazza a bőr letisztítását, peelinget, tonizálást, gőzölést, nyomkodást, VIO-t, 2 pakolást vagy maszkot valamint a krémezést.

Mezoterápiás kezelés

A kezelést Mezopen készülékkel végzem, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal, melyet megelőzhet Mikrodermabráziós kezelés is. Ősztől tavaszig végezhető általa folthalványítás, ránctalanítás.

Mikrodermabráziós kezelés

Gyémántfejes arccsiszoló gép segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőrről. Ez egy erős mechanikai peeling, ősztől tavaszig végezhető kezelés. Folthalványításra, ránctalanításra is használható, valamint mezoterápiás kezelés előtt. Kúra szerűen vagy más fajta kezelések előtt is használható a gyorsabb, hatékonyabb hatóanyag bejutás érdekében.

Gyantázás

Olasz, bőrkímélő waxal történik az érzékeny területek szőrzelenítése. A hát, láb és kar pedig olasz, Bio oliva olajos gyantapatronnal.

Smink

Karaja termékekkel, mely egy olasz professzionális smink márka. Parabén és paraffin mentes termék, vitaminokkal és hiadratáló anyagokkal.

Gyere és légy részese Te is!

Szeretettel várlak!